Gratis examen vrachtwagen oefenen

Kies hieronder het examen dat u gratis wilt oefenen!

Klaar voor 1750 oefenvragen voor uw vrachtwagen rijbewijs?

Druk dan op één van onderstaande afbeeldingen.

VRACHTWAGEN-EXAMEN.NL is hét online examen-oefencentrum van Nederland voor het behalen van uw theorie-examen vrachtwagen. De trainingen voor het vrachtwagen examen kunnen een goede aanvulling zijn op de vrachtwagenrijopleiding die u momenteel volgt bij een erkend opleider. Misschien bereidt u zich zelfstandig voor op het theorie-examen. In dat geval kunnen de proefexamens zeker bijdragen aan een goede voorbereiding op dit examen.

Als u op één van de bovenste 4 afbeeldingen drukt, kunt u een gratis proefexamen afleggen van 10 vragen.
Wanneer u dit proefexamen een nuttige aanvulling op uw studie vindt, dan kunt u in onze leeromgeving tegen betaling een keuze maken uit nog eens 62 verschillende examentrainingen, die elk bestaan uit 25 examen oefenvragen.

Via onze site kunt u op een gemakkelijke, overzichtelijke en goedkope manier oefenen voor de theorie-examens voor uw vrachtwagenrijbewijs. Onze oefenexamens zijn ingedeeld in Module 1, Module 2 en Module 3. Dit is dezelfde indeling die het CBR hanteert. Voor u examen kunt doen voor Module 2 en 3 moet u geslaagd zijn voor Module 1.

Tevens is er een aparte oefenreeks voor degenen die voor het Camperrijbewijs gaan. U oefent op dezelfde manier als de examens door het CBR worden afgenomen.

Als u later, na het afleggen van uw officiële CBR theorie-examen, nog feedback of opmerkingen heeft, dan zouden wij die graag via het formulier van u willen ontvangen. Wij kunnen deze feedback dan weer gebruiken om de kwaliteit van onze oefenexamens op peil te houden.

 Succes!